Save the date: de TloKB komt naar je toe!

De TloKB houdt landelijk toezicht op de werking van dit stelsel. Daarom zijn zij volop aan de slag om inhoud en vorm te geven aan de samenwerking met betrokken partijen. De TloKB wil ook graag met jou samenwerken! Daarom nodigen zij je uit voor de TloKB Regiotour in februari 2024. Samen met o.a. de VNG en de VKBN trekt de TloKB het land in!

Save the date: de TloKB komt naar je toe!

Het is zover! Vanaf 1 januari 2024 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van kwaliteitsborging in de bouwsector. Ben jij er al klaar voor?

De Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TloKB) houdt landelijk toezicht op de werking van dit stelsel. Daarom zijn zij volop aan de slag om inhoud en vorm te geven aan de samenwerking met betrokken partijen. De TloKB wil ook graag met jou samenwerken! Daarom nodigen zij je uit voor de TloKB Regiotour in februari 2024.

Samen met o.a. de VNG en de VKBN trekt de TloKB het land in om het gesprek aan te gaan en vragen te beantwoorden over de toepassing en werking van het stelsel van kwaliteitsborging in de praktijk en de rol van de TloKB.

Wat gaan je doen?

Tijdens de Regiotour (kosteloos) ga je als deelnemer de praktijk van het nieuwe stelsel zelf ervaren. Wat zijn de uitdagingen van het nieuwe stelsel? En welke oplossingen zie je? Samen met gemeenteambtenaren, kwaliteitsborgers, aannemers en andere deelnemers los je deze vragen op tijdens een interactieve werksessie.

Programma in het kort

13.00 - 14.00 uur        Broodjes in de TloKBouwkeet
14.00 - 14.30 uur        Plenaire opening
14.30 - 16:00 uur        Interactieve werksessie
16.00 - 17.00 uur        Afsluiting en borrel

Voor wie?

  • Kwaliteitsborgers
  • Gemeenten
  • Aannemers
  • Overige betrokkenen bij de Wkb die graag hun ervaringen delen en netwerken

Wanneer?

  • Donderdag 8 februari 2024:       Regio Utrecht (eventlocatie Basecamp)
  • Donderdag 15 februari 2024:     Regio Eindhoven
  • Donderdag 22 februari 2024:     Regio Zwolle

Binnenkort volgen nieuwe data en regio’s.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de Regiotour, registreer je dan via deze link, dan ontvang je ook de verdere informatie zoals de exacte locatie en routebeschrijvingen. Maak gebruik van deze uitnodiging en kom in contact met de TloKB en je samenwerkingspartners onder de Wkb!

Terug naar overzicht